Neden Türk Pilot Akademisi ? Çünkü;  Türk Pilot Akademisi  JAR-FCL ( Joint Aviation Requirements Flight Crew License -Müşterek Havacılık Gereksinimleri Uçuş Mürettebatı Lisansı) kurallarına ve düzenlemelerine uygun olarak, hızlı büyüyen havacılık sektöründe Türkiye’de gençlerin havacılığa kazandırılmasını ve artan nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için yurtdışına profesyonel pilot eğitimleri vermek üzere  pilot aday adaylarına danışmanlık hizmeti veren tek lider kuruluştur.

Türk Pilot Akademisi sunduğu farklı modüler ve entegre programlarla, Yurtdışında bu konuda profesyonel eğitim okulları, deneyimli öğretmenler ve çağdaş eğitim ekipmanları ile eğitim boyunca yurtdışında sizlere en kısa sürede, en ekonomik ve en kaliteli hizmeti vermek için çalışmaktadır. Ve pilotaj eğitimlerinizden daha yüksek kar etmenizi sağlamaktadır.

HİZMETLERİMİZ

+ Hususi Pilot Lisansı – (PPL)
+ Yurtdışı Üniversite Pilotaj – (Lise Mezunları İçin)
+ Modüler ATPL Pilotaj Kursu – (Lisans Mezunları İçin)
+ Entegre ATPL Pilotaj Kursu – (Lisans Mezunları İçin)
+ Multi Crew Cooperation – (MCC)
+ Type Raiting – (Airbus & Boeing)
+ Line Trainig – (500hrs & 1.000hrs)

Türk Pilot Akademisi , uluslararası standartlarda ileri düzey teorik bilgi ve yeterli saat sayısında uçuş deneyimi ile Lise ve Lisans Mezunu kursiyerlerimizin yurtdışında en iyi biçimde eğitim görmeleri için kurulmuştur.

Türk Pilot Akademisi , yurtdışı eğitimleri  EASA/JAA (European Aviation Safety Agency – Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı ) FAA (Federal Havacılık Kurulu – Federal Aviation Administration) Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) standartlarına uygundur.

Türk Pilot Akademisi, Yurtdışında pilotaj eğitimi görecek pilot aday adaylarının eğitimlerini mükemmel bir şekilde alabilmeleri için 7/24 saat uçuş okullarının eğitim ve fiyatlarını  yurtdışı koordinatörleriyle takip etmektedir. Çünkü Türk Pilot Akademisi ekip olarak pilot adaylarının rüyalarını gerçekleştirmek için çalışıyor.

Türk Pilot Akademisi, geleceğin ve bugünün mesleği için en doğru tercih.

Kokpitteki yerinizi almak için acele edin.

Türk Pilot Akademisi’ni Tercih Ettiğiniz için Teşekkür Ederiz…

 

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yukarı